Το ιατρείο μας!

Με την είσοδο σας στο χώρο του ιατρείου θα νοιώσετε τη διαφορά. Με γωνία ειδικά διαμορφωμένη για παιδιά και μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με το ευγενικό προσωπικό, η επίσκεψη στον οδοντίατρο γίνεται παιχνίδι!

Αμέσως θα διαπιστώσετε ότι ο εξοπλισμός είναι προσεκτικά επιλεγμένος και πληρεί όλες τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου οδοντιατρείου. Οι κανόνες υγιεινής και απολύμανσης-αποστείρωσης τηρούνται αυστηρά για την ασφάλεια τόσο των ασθενών, όσο και των εργαζόμενων.

Το ιατρείο λειτουργεί με ραντεβού και στόχος μας είναι να μη υπάρχει μεγάλος χρόνος αναμονής. Γι’αυτό το λόγο, όταν επικοινωνείτε μαζί μας για το κλείσιμο των ραντεβού, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για την αιτία της επίσκεψής σας (σφράγισμα, πόνος, τραύμα, έλεγχος-φθορίωση), ώστε να ρυθμίζουμε αναλόγως τη διάρκεια των ραντεβού.

Συνήθως, το πρώτο ραντεβού είναι διαγνωστικό, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ανάγκες του κάθε ασθενή και να διαμορφωθεί ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας που θα σας δοθεί γραπτώς, ώστε να γνωρίζετε εκ των προτέρων την πορεία και το κόστος της θεραπείας.